Сања Михајловска

Поранешен координатор за младински програми. Работеше во Крик од септември 2015 година до октомври 2017 година.

Следете ги новостите!

Претплати сѐ за да бидеш во тек со сите можности за млади.

Никогаш нема да ја дадаме, да тргуваме или да ја продадеме вашата е-маил адреса. Може да направите unsubcribe во секое време.

    mk_MK