Ирена Крстева

Поранешен вработен како програмски координатор за социјална инклузија. Ирена работеше во Крик од март 2013 година до октомври 2018 година и моментално е дел од Управниот одбор.

Следете ги новостите!

Претплати сѐ за да бидеш во тек со сите можности за млади.

Никогаш нема да ја дадаме, да тргуваме или да ја продадеме вашата е-маил адреса. Може да направите unsubcribe во секое време.

    mk_MK