Пристап до волонтирање

Во рамки на проектот „Пристап до волонтирање“, ЦМА Крик заедно со партнерите спроведува истражување на потребите на младите лица со попреченост и организации кои тековно работат или планираат да работат со волонтери.

Следете ги новостите!

Претплати сѐ за да бидеш во тек со сите можности за млади.

Никогаш нема да ја дадаме, да тргуваме или да ја продадеме вашата е-маил адреса. Може да направите unsubcribe во секое време.

mk_MK