Local

Повик за хонорарен ангажман во Цма Крик на позиција асистент за финансии и администрација

Име: Центар за младински активизам Цма Крик Адреса: Караџица 6 Тел: ++389 78 370 987 Email: infokrikcenter@gmail.com Веб: www.krik.org.mk fb page: CYA KRIK Лице за контакт: Mила Карадафова email: Karadafova@hotmail.com Краен рок 23.01.2018 // Работниот ангажман започнува од 01.02.2018 Центарот за младинскиот активизам Крик е невладина, непрофитна организација основана од страна ...
Read More

Повик за учесници на новогодишни работилници!

Центар за младински активизам Цма Крик организира новогодишни работилници во соработка со повеќе училишта и институции. На работилниците ќе се изработуваат новогодишни украси од глина. На крајот од секоја работилница ќе се одржи лотарија на која секој ќе добие подарок - новогодишен украс. Целта на работилниците е да се развие ...
Read More

Повик за практикант во Цма Крик

Име: Центар за младински активизам Цма Крик Адреса: Караџица 6 Тел: ++389 78 370 987 Email: infokrikcenter@gmail.com Веб: www.krik.org.mk fb page: CYA KRIK Лице за контакт: Mила Карадафова email: Karadafova@hotmail.com Краен рок 22.09.2017 // Работниот ангажман започнува од 01.10.2017 Центарот за младинскиот активизам Крик е невладина, непрофитна организација основана од ...
Read More

Повик за учесници на креативни работилници во Св.Наум Охридски

Центар за младински активизам Цма Крик  спроведува  младинска програма за лица со типичен и атипичен развој. Младинската програма е составена од 10 креативни работилници кои се одвиваат еднаш неделно во период септември – ноември 2017 во ДСУ за рехабилитација и образование „Св.Наум Охридски” во Скопје. Една работилница трае 1 час ...
Read More

Повик за учесници на креативни работилници во “Завод за рехабилитација на деца и младинци”

Центар за младински активизам Цма Крик  спроведува  младинска програма за лица со типичен и атипичен развој. Младинската програма е составена од 10 креативни работилници кои се одвиваат еднаш неделно во период септември – ноември 2017 во ”Завод за рехабилитација на деца и младинци” во Топанско поле. Една работилница трае 1 ...
Read More

Call for 5 participants for Youth Exchange “The future is equal” 12th – 19th September 2017, Ohrid, Macedonia

CYA KRIK issues: Call for 5 participants What: KA1 Youth Exchange When: 12th – 19th September 2017 Where: Ohrid, Macedonia Host organization: Center for Youth Activism CYA KRIK, Macedonia Center for youth activism KRIK is non-governmental, non-profit organization established by young people, led by young people and it works for ...
Read More

Повик за учесници на работилница на тема „Кино за социјални права – поддржување на процесот на унапредување на социјалните права на младите луѓе во Европа.“

ЦМА КРИК објавува повик за учесници на работилница на тема:  „Кино за социјални права – поддржување на процесот на унапредување на социјалние права на младите луѓе во Европа.“ Кога: Работилницата ќе се реализираа во четврток, 20 јули 2017 година, 17:30 – 20:00 ч. Каде: Младински центар КРИКНИ, Скопје Ул. Караџица ...
Read More

Повик за вработување во Цма Крик-асистент за дизаjнирање и спроведување младински програми

Име: Центар за младински активизам Цма Крик Адреса: Караџица 6 Тел: ++389 78 370 987 Email: infokrikcenter@gmail.com Веб: www.krik.org.mk fb page: CYA KRIK Лице за контакт: Mила Карадафова email: Karadafova@hotmail.com Краен рок 25.06.2017 // Работниот ангажман започнува од 01.07.2017 Центарот за младинскиот активизам Крик е невладина, непрофитна организација основана од ...
Read More

Повик за вработување во Цма Крик за програмски асистент за социјална инклузија

Име: Центар за младински активизам Цма Крик Адреса: Караџица 6 Тел: ++389 78 370 987 Email: infokrikcenter@gmail.com Веб: www.krik.org.mk fb page: CYA KRIK Лице за контакт: Mила Карадафова email: Karadafova@hotmail.com Краен рок 25.06.2017 // Работниот ангажман започнува од 01.07.2017 Центарот за младинскиот активизам Крик е невладина, непрофитна организација основана од ...
Read More

Повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’

ЦМА КРИК објавува повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’ Кога: Работилницата ќе се реализираа во понеделник, 19 јуни 2017 година, 18:00 – 20:00 ч. Каде: Младински центар КРИКНИ, Скопје Ул. Караџица бр. 6, Пржино, https://goo.gl/maps/2HzoMvMFt652 Повеќе за оваа работилница: Целите на работилницата се да се подигне свеста кај младите за ...
Read More