Повик за учесници на чајанки

Центарот за младински активизам ЦМА Крик објавува повик за учесници на чајанки како дел од младинските програми кои се спроведуваат во три специјални училишта во Скопје. Проектот „Средиште на младински банки за Западен Балкан и Турција“ трае четири години. Тој е поддржан од Европската Комисија, а ги вклучува организациите: Ана и Владе Дивац Фондација –… Read More Повик за учесници на чајанки

Call for an EVS- “Open new gates” in Turkey

Call for an EVS volunteer for a short term project for 2 months in Turkey             What: European Voluntary Service When: 04.04.2019-03.06.2019 Where: Mersin, Turkey Host organization: Third Eye Associaiton of Mediterranean (TEAM) Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim ve Gençlik Derneği (Third Eye Education and Youth Association of Mediterranean – TEAM) is… Read More Call for an EVS- “Open new gates” in Turkey

Call for participants for a Training course “From Inside Out”, Latvia

Training course “From Inside Out” | @SERDE | Aizpute | Latvia | JUN 1 – 11′ 2019 CYA Krik issues a call for Training course in Latvia.                   What: Training course “From Inside Out” When: JUN 1 – 11′ 2019 Where: Aizpute, Latvia Host Organization:  Room of Fulfilled Dreams… Read More Call for participants for a Training course “From Inside Out”, Latvia

Повик за учесници на младинска програма во специјалните училишта

Центар за младински активизам Цма Крик спроведува младинска програма за лица со попреченост и лица со типичен развој. Младинската програма е составена од 10 работилници кои се одвиваат еднаш неделно во период февруари-мај 2019 во училиштата ”Партенија Зографски”, ”Завод за рехабилитација на деца и младинци” во Топанско поле” и ”Св. Наум Охридски”. Една работилница трае 1… Read More Повик за учесници на младинска програма во специјалните училишта

Call for participants for a meeting “Generation Europe: young policy makers” in Rome, Italy

CYA Krik issues a call for 4 participants +1  decision maker/expert for meeting  in Rome, Italy What: meeting “Generation Europe: young policy makers” When: 11.3-14.3.2019, Where: Rome,Italy Host Organization:  CULTURA DEMOCRATICA Cultura Democratica is a social promotion association, composed exclusively by youth, operating in Italy since 2009. Our activities are focused on events, workshops, thematic seminars, studies and… Read More Call for participants for a meeting “Generation Europe: young policy makers” in Rome, Italy

Call for an EVS volunteer for a short term project for 2 months in Turkey

Call for an EVS volunteer for a short term project for 2 months in Turkey What: European Voluntary Service When: 01.03.2019-30.04.2019 Where: Erzurum, Turkey Host organization: SİTODED CIVIL SOCIETY SUPPORTER ASSOCIATION – SİTODED was founded in 2006. Many social activities are being implemented such as: youth, women, obstacles, sports, environment, culture – tourism. SITODED was… Read More Call for an EVS volunteer for a short term project for 2 months in Turkey