Call for participants for a Youth Exchange “Together with Feminism”, Malaga Spain

Call for participants for Youth Exchange in Málaga, Spain CYA Krik issues a call for 1 group leaders + 4 participants for youth exchange in Málaga, Spain   What: Youth exchange “Together with Feminism” When: 29 of April to 6 of May 2019, Where: Málaga, Spain Host Organization:  Almenaras Association About the project: OBJECTIVES: -To define and… Read More Call for participants for a Youth Exchange “Together with Feminism”, Malaga Spain

Call for participants for Youth Exchange “ONE LOOK, ONE CULTURE”, Perugia, Italy

CYA Krik issues a call for 2 group leaders + 6 participants (of which 3 should be visually impaired) for youth exchange, Perugia, Italy   What: Youth exchange “ONE LOOK, ONE CULTURE” When: 19 – 28 March 2019, Where: Perugia, Italy Host Organization:  Associazione Kora About the project: CONTEXT: “One look, one culture” Youth Exchange will offer participants the… Read More Call for participants for Youth Exchange “ONE LOOK, ONE CULTURE”, Perugia, Italy

Повик за волонтери за спроведување на младински програми

ЦМА Крик објавува повик за волонтери (специјални едукатори; студенти на факултетот за специјална едукација) за спроведување на младински програми во 3 специјални училишта. Во рамки на тековните активности на ЦМА Крик се спроведуваат младински програми во 3 специјални училишта: ДСУ за рехабилитација и образование „Св. Наум Охридски“ – Скопје Завод за рехабилитација на деца и… Read More Повик за волонтери за спроведување на младински програми

Повик за 2 младински работници за организирање на чајанки/забави

ЦМА Крик објавува повик за 2 младински работници за организирање на 5 чајанки/забави со едукативно-социјална содржина во локалните кафулиња во Скопје. Проектот „Средиште на младински банки за Западен Балкан и Турција“ трае четири години, тој е поддржан од Европската комисија, а ги вклучува организациите: Ана и Владе Дивац Фондација – Ana and Vlade Divac Foundation (Србија),… Read More Повик за 2 младински работници за организирање на чајанки/забави