Повик за вработување на младински работник во Цма Крик

Име: Центар за младински активизам Цма Крик Адреса: Караџица 6 Тел: ++389 78 370 987 Email: infokrikcenter@gmail.com Веб: www.krik.org.mk fb page: CYA KRIK Лице за контакт: Mила Карадафова email: Karadafova@hotmail.com Краен рок 10.07.2018// Работниот ангажман започнува од 16.07.2018   Центарот за младински активизам Крик е невладина, непрофитна организација основана од страна на млади луѓе, предводена… Read More Повик за вработување на младински работник во Цма Крик

Пушти КРИК на Д Фестивал!

Центар за Младински Активизам КРИК ве води на потрага по богатство за време на Д Фестивал во Дојран. Во оваа потрага ќе бидат вклучени 6 тимови од млади чија цел ќе биде да поминат низ 6 точки низ ПлоштАрт зоната во фестивалскиот камп. Не секоја од овие точки тие ќе треба да извршат по една… Read More Пушти КРИК на Д Фестивал!