Повик за работилница “Painting crash” која ќе се одржи во сабота 5 Август, 2017 во Младински Центар КРИКНИ, Скопје

Повик  за работилница “Painting crash” која ќе се одржи во сабота 5 Август, 2017 во Младински Центар КРИКНИ, Скопје   ЦМА КРИК објавува: Повик за учесници од 4-12 години за креативна работилница Што:​ Курс за креативна работилница  “Painting crash” Кога: 5​ Август, 2017​ , 11:00 – 13:00 Where:​ Младински Центар – КРИКНИ Скопје, Повеќе информации… Read More Повик за работилница “Painting crash” која ќе се одржи во сабота 5 Август, 2017 во Младински Центар КРИКНИ, Скопје

Call for kids for a painting crash course workshop – Saturday 5th of August 2017 in the Youth Center KRIKNI, Skopje

CYA KRIK issues: Call for participants aged between 4- 12 years for creative workshops   What:​ Creative workshop​ –  crash course for painting When: 5​th August 2017​ 11 am – 1pm Where:​ Youth Center – KRIKNI Skopje, Macedonian​ More about the workshop:  Painting crash course -​This project will increase your child´s critical thinking skills, show… Read More Call for kids for a painting crash course workshop – Saturday 5th of August 2017 in the Youth Center KRIKNI, Skopje

Повик за учесници на работилница на тема „Кино за социјални права – поддржување на процесот на унапредување на социјалните права на младите луѓе во Европа.“

ЦМА КРИК објавува повик за учесници на работилница на тема:  „Кино за социјални права – поддржување на процесот на унапредување на социјалние права на младите луѓе во Европа.“   Кога: Работилницата ќе се реализираа во четврток, 20 јули 2017 година, 17:30 – 20:00 ч. Каде: Младински центар КРИКНИ, Скопје Ул. Караџица бр. 6, Пржино, мапа  … Read More Повик за учесници на работилница на тема „Кино за социјални права – поддржување на процесот на унапредување на социјалните права на младите луѓе во Европа.“

Call for 3 participants for Training Course “Leadership Through Project Method- LTPM” 6th – 14th September 2017, Kolin, Czech Republic

CYA KRIK issues: Call for 3 participants What: Key Action 1 – Learning mobility of individuals When: 6th – 14th  September 2017 Where: Kolin, Czech Republic Host organization: CEFIG, Czech Republic More about the project:  This project will give you leadership skills, raise your confidence in taking leadership role and provide you with experience you can use everywhere – in your work,… Read More Call for 3 participants for Training Course “Leadership Through Project Method- LTPM” 6th – 14th September 2017, Kolin, Czech Republic