Повик за двајца учесници на дисеминациски настан од проектот ERASMUS4VIP, 28 до 30 јули, 2017, Арад, Романија

ЦМА КРИК објавува повик за двајца учесници

Кога: од 28 до 30 јули

Каде: Арад, Романија

Повеќе за проектот:

Програма: Ерасмус +, КА2 Стратешко партерство во областа на млади

Тема: подобрување на секојдневието на лицата со оштетен вид

Досегашни активности кои се спроведени се: компендиум, методологија за работа и веб страна за лица со оштетен вид,

Партнери: Offensiva Tinerilor Romania (координатор), NART Bulgaria, Magnitas Tiffli Greece, Pancyprian Association of Blind Cyprus, Center for youth activism – CYA KRIK

Повикот е отворен до: 28 јуни

Начин на аплицирање: пополнете ја апликациската форма.

За дополнителни прашања контактирајте не на: kriksending@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *