Повик за учесници на работилници за споделување методи на работа со лица со попреченост

Повик за учесници на младинска програма See you watching me

Центар за младински активизам Цма Крик во партнерство со Сојуз на извидници на Македонија спроведуваат проектни активности од проектот See You Watching Me финансирани од Детскиот фонд на Обединетите нации (УНИЦЕФ) и Европската Унија (ЕУ).

Име на програма: See you watching me

Тема: Методи на работа со лица со попреченост и потешкотии со кои се соочуваат дефектолозите во својата работа

Работилниците се реализираат во Центар за Младински Активизам ЦМА КРИК

Работилниците се одвиваат во вторник (13.06.2017) и среда (14.06.2017), во 18:00.

Профил на учесници: Дипломирани дефектолози, студенти на Институтот за дефектологија и лица кои работат со лица со попреченост.

Апликациската форма може да ја најдете тука.

Краен рок за аплицирање: Понеделник (12.05.2017)

Доколку имате дополнителни прашања можете да не исконтактирате на:

bisovska.ib@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *