Повик за двајца учесници на дисеминациски настан од проектот ERASMUS4VIP, 25 до 27 јуни, 2017, Кипар

ЦМА КРИК објавува повик за двајца учесници:

Кога: од 25 до 27 јуни

Каде: Лимасол, Кипар

Повеќе за проектот:

Програма: Ерасмус +, КА2 Стратешко партерство во областа на млади

Тема: подобрување на секојдневието на лицата со оштетен вид

Досегашни активности кои се спроведени се: компендиум, методологија за работа и веб страна за лица со оштетен вид,

Партнери: Offensiva Tinerilor Romania (координатор), NART Bulgaria, Magnitas Tiffli Greece, Pancyprian Association of Blind Cyprus, Center for youth activism – CYA KRIK

Повикот е отворен до: 11 јуни

Начин на аплицирање: пополнете ја апликациската форма.

Патните трошоци се покриени 70% од вкупната сума.

За дополнителни прашања контактирајте не на: kriksending@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *