Повик за двајца учесници на дисеминациски настан од проектот ERASMUS4VIP, 28 до 30 јули, 2017, Арад, Романија

ЦМА КРИК објавува повик за двајца учесници Кога: од 28 до 30 јули Каде: Арад, Романија Повеќе за проектот: Програма: Ерасмус +, КА2 Стратешко партерство во областа на млади Тема: подобрување на секојдневието на лицата со оштетен вид Досегашни активности кои се спроведени се: компендиум, методологија за работа и веб страна за лица со оштетен вид,… Read More Повик за двајца учесници на дисеминациски настан од проектот ERASMUS4VIP, 28 до 30 јули, 2017, Арад, Романија

Повик за вработување во Цма Крик-асистент за дизаjнирање и спроведување младински програми

Име: Центар за младински активизам Цма Крик Адреса: Караџица 6 Тел: ++389 78 370 987 Email: infokrikcenter@gmail.com Веб: www.krik.org.mk fb page: CYA KRIK Лице за контакт: Mила Карадафова email: Karadafova@hotmail.com Краен рок 25.06.2017 // Работниот ангажман започнува од 01.07.2017 Центарот за младинскиот активизам Крик е невладина, непрофитна организација основана од страна на млади луѓе, предводена… Read More Повик за вработување во Цма Крик-асистент за дизаjнирање и спроведување младински програми

Повик за вработување во Цма Крик за програмски асистент за социјална инклузија

  Име: Центар за младински активизам Цма Крик Адреса: Караџица 6 Тел: ++389 78 370 987 Email: infokrikcenter@gmail.com Веб: www.krik.org.mk fb page: CYA KRIK Лице за контакт: Mила Карадафова email: Karadafova@hotmail.com Краен рок 25.06.2017 // Работниот ангажман започнува од 01.07.2017   Центарот за младинскиот активизам Крик е невладина, непрофитна организација основана од страна на млади… Read More Повик за вработување во Цма Крик за програмски асистент за социјална инклузија

Повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’

ЦМА КРИК објавува повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’   Кога: Работилницата ќе се реализираа во понеделник, 19 јуни 2017 година, 18:00 – 20:00 ч. Каде: Младински центар КРИКНИ, Скопје Ул. Караџица бр. 6, Пржино, https://goo.gl/maps/2HzoMvMFt652   Повеќе за оваа работилница: Целите на работилницата се да се подигне свеста кај младите за медиумската писменост, да… Read More Повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’

Повик за учесници на младински кампови во Извиднички центар Охрид

Центар за младински активизам Цма Крик во партнерство со Сојуз на извидници на Македонија спроведуваат проектни активности од проектот See You Watching Me финансирани од Уницеф. Проектните активности се одвиваат во период од јануари 2017 до декември 2017 година. Цели на проектот: Да се зголеми социјалната инклузија на млади лица со попречености и нивните врсници… Read More Повик за учесници на младински кампови во Извиднички центар Охрид

Повик за младински работници кои ќе работат на младински кампови

Центар за младински активизам Цма Крик во партнерство со Сојуз на извидници на Македонија спроведуваат проектни активности од проектот See You Watching Me финансирани од Уницеф. Проектните активности се одвиваат во период од јануари 2017 до декември 2017 година. Цели на проектот: Да се зголеми социјалната инклузија на млади лица со попречености и нивните врсници… Read More Повик за младински работници кои ќе работат на младински кампови

Повик за лидери на група кои ќе бидат дел од младински кампови

Центар за младински активизам Цма Крик во партнерство со Сојуз на извидници на Македонија спроведуваат проектни активности од проектот See You Watching Me финансирани од Уницеф. Проектните активности се одвиваат во период од јануари 2017 до декември 2017 година. Цели на проектот: Да се зголеми социјалната инклузија на млади лица со попречености и нивните врсници… Read More Повик за лидери на група кои ќе бидат дел од младински кампови

Повик за дефектолог кој ќе работи на младински кампови

Центар за младински активизам Цма Крик во партнерство со Сојуз на извидници на Македонија спроведуваат проектни активности од проектот See You Watching Me финансирани од Уницеф. Проектните активности се одвиваат во период од јануари 2017 до декември 2017 година. Цели на проектот: • Да се зголеми социјалната инклузија на млади лица со попречености и нивните… Read More Повик за дефектолог кој ќе работи на младински кампови

Call for participants for multicultural movie night – in the Youth Center KRIKNI

CYA KRIK issues: Call for interested participants for multicultural movie night   What: Turkish Movie – MOVIE NIGHT – “See new culture in a movie” When: 15th of June 2017 Monday at 6:30pm Where: Youth Center – KRIKNI Skopje, Macedonian – st. Karadzica 6, Skopje More about the event: MULTICULTURAL MOVIE NIGHT – The goal is to prepare… Read More Call for participants for multicultural movie night – in the Youth Center KRIKNI

Call for short term EVS project for 2 months

CYA KRIK issues: Call for short term EVS project for 2 months for period of 1st August – 28th September 2017  What: European Voluntary Service – EVS When: 1st August May – 28th September 2017 Where: Mersin, Turkey Host organization: AkdenizÜçüncüGözEğitimveGençlikDerneği (Third Eye Education and Youth Association of Mediterranean -TEAM) TEAM was founded in 2009 in order to… Read More Call for short term EVS project for 2 months