Повик за учесници на обука за користење на Адолесцент Сет за Изразување и Иновации – Уницеф

ЦМА КРИК објавува повик за учесници на обука за користење на Адолесцент Сет за Изразување и Иновации – Уницеф Што: Обука за користење на Адолесцент Сет за Изразување и Иновации – Уницеф Кога: Обуката ќе се реализираа во четврток  30 март 2017 година, 16:00 – 20:00 часот Каде: Младински центар КРИКНИ, Скопје Ул. Караџица бр. 6, Пржино https://goo.gl/maps/2HzoMvMFt652 Повеќе за оваа… Read More Повик за учесници на обука за користење на Адолесцент Сет за Изразување и Иновации – Уницеф

Повик за учесници на креативни работилници кои ќе се реализираат во ДУЦОР Партение Зоографски, Скопје

ЦМА КРИК објавува: Повик за мотивирани учесници за креативни работилници Што: Креативни работилници 1. Втор живот на тегли 2. Велигден 3. Шиење на јастуци Кога: Работилниците ќе се реализираат во период од 28 март до 25 април 2017 година. Втор живот на тегли – 28 март 19:00 – 20:00 часот Велигден –04 април 19:00 – 20:00 часот… Read More Повик за учесници на креативни работилници кои ќе се реализираат во ДУЦОР Партение Зоографски, Скопје

Центар за младински активизам Цма Крик распишува повик за избор на членови на Управниот одбор

Центар за младински активизам Цма Крик распишува повик за избор на членови на Управниот одбор. ПОВИК ЗА ЧЛЕН НА УПРАВЕН ОДБОР НА ЦМА КРИК Центар за младински активизам Цма Крик ги повикува сите заинтересирани лица, запознаени со работата на Крик, процесите во земјата поврзани со младинската работа и работа со лица со попреченостда се пријават… Read More Центар за младински активизам Цма Крик распишува повик за избор на членови на Управниот одбор

Центар за младински активизам Цма Крик распишува повик за членови на Генерално собрание на ЦМА КРИК

Центар за младински активизам Цма Крик распишува повик за членови на Генерално собрание. ПОВИК ЗА ЧЛЕН НА ГЕНЕРАЛНО СОБРАНИЕ НА ЦМА КРИК Центар за младински активизам Цма Крик ги повикува сите заинтересирани лица, запознаени со работата на Крик, процесите во земјата поврзани со младинската работа и работа со лица со попреченостда се пријават и да… Read More Центар за младински активизам Цма Крик распишува повик за членови на Генерално собрание на ЦМА КРИК

Call for participants for 3 workshops in the “European Action Week Against Racism” (18. – 26.03.17) in the Youth Center KRIKNI , Skopje

CYA KRIK issues: Call for motivated participants for creative workshops What and When : 1.) Movie + Discussion – 20.03.17 (MO) 2.) Comics for Equality – 22.03.17 (WE) 3.) Racism behind the stories – 24.03.17 (FR) Where : Youth Center – KRIKNI Skopje, Macedonia st. Karadzica 6 More about the project: CYA KRIK is delivering… Read More Call for participants for 3 workshops in the “European Action Week Against Racism” (18. – 26.03.17) in the Youth Center KRIKNI , Skopje

Call for participants for a dance club and a wall painting workshop – March 2017 in the Youth Center KRIKNI , Skopje

CYA KRIK issues: Call for motivated participants for creative workshops What : Creative workshops – dance club “ imPOSSIBLE – I´m gonna dance on the walls call freedom” – wall painting – “Feelings on the wall” When : dance club: 21st March – 23rd June 2017 wall painting: 23rd March – 23rd June 2017 Where… Read More Call for participants for a dance club and a wall painting workshop – March 2017 in the Youth Center KRIKNI , Skopje

Натпреварувај се за карти на EXIT фестивалот 2017

Здраво млади! Дали можеби планиравте да го посетите овогодинешниот Exit фестивал? Дали би сакале да освоите 2 влезници за “Exit” фестивалот кој ќе се одржи од 6-ти до 9-ти Јули 2017? Се што треба да направите е да се пријавите вие, заедно со вашето другарче (со кое сакате да го посетите фестивалот ) на овој… Read More Натпреварувај се за карти на EXIT фестивалот 2017