ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕКСУАЛНО И РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЈЕ: КАКО ДА СЕ ЗАШТИТИМЕ?

Во рамки на кампањата „10 дена активизам“ Y-PEER Македонија заедно со Центар за младински активизам Цма Крик огранизира работилница на тема „Сексуално и репродуктивно здравје: Како да се заштитиме?“. Учесниците ќе имаат прилика да се запознаат со концептот на сексуалното и репродуктивно здравје и различни видови на контрацепција. Работилницата ќе се оддржи во ДУЦОР Партенија… Read More ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА РАБОТИЛНИЦА ЗА СЕКСУАЛНО И РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЈЕ: КАКО ДА СЕ ЗАШТИТИМЕ?