Психолошко Советувалиште

Тимот на Психолошко Советувалиште кој е составен од психолошки советници, психолози и социјални работници, нуди неколку бесплатни психолошки советувања во месеците кои следат.

Долколку познавате некој кој е заинтересиран, препратете да ни се обрати на mail: psiholoskosovetuvanje@gmail.com

Следете ги новостите!

Претплати сѐ за да бидеш во тек со сите можности за млади.

Никогаш нема да ја дадаме, да тргуваме или да ја продадеме вашата е-маил адреса. Може да направите unsubcribe во секое време.

mk_MK