Пријава за учество во фокус група “Gamification Tools for Youth Learning”

📢 Центар за младински активизам Крик објавува повик за младински работници за учество во фокус група која во фокусот ќе го стави прашањето „Како може да го користиме gamification методот во младинската работа?“

💻#Kаде: Microsoft Teams платформа
📅#Кога: 04.02.2021, ⏰:12:00 часот

Заинтересираните учесници може да се пријават со пополнување на следнава апликациска форма.

📅#Рок за пријавување: 03.02.2021

Фокус групата е дел од КА2 проект кој ЦМА Крик го спроведува во партнерство со младински организации од Полска, Унгарија и Естонија.

ℹ️ Доколку имате потреба од дополнителни контактирајте не на: infokrikcenter@gmail.com.

Следете ги новостите!

Претплати сѐ за да бидеш во тек со сите можности за млади.

Никогаш нема да ја дадаме, да тргуваме или да ја продадеме вашата е-маил адреса. Може да направите unsubcribe во секое време.

mk_MK