Пристап до волонтирање

Здраво млади!
Во рамки на проектот „Пристап до волонтирање“, ЦМА Крик заедно со партнерите спроведува истражување на потребите на младите лица со попреченост и организации кои тековно работат или планираат да работат со волонтери.
Со цел да ги добиеме најпотребните информации, потребни ни се вашите одговори!
*Прашалникот за организации може да го пополнат повеќе лица од истата организација.
„Пристап до волонтирање“ е проект имплементиран со поддршка од Еразмус+ програмата на Европска Унија. Проектниот тим се состои од организациите Бангеранг, Меѓународен сервис, ЦМА Крик и Офенсива, а се спроведува во Италија, Северна Македонија, Романија и Обединето Кралство.

Следете ги новостите!

Претплати сѐ за да бидеш во тек со сите можности за млади.

Никогаш нема да ја дадаме, да тргуваме или да ја продадеме вашата е-маил адреса. Може да направите unsubcribe во секое време.

mk_MK