Повик за младински работници за учество во фокус група „Gamification метод во младинската работа?”

📢Центар за младински активизам Крик објавува повик за младински работници за учество во фокус група која во фокусот ќе го стави прашањето „Како може да го користиме gamification методот во младинската работа”

💻#Kаде: ZOOM платформа
📅#Кога: 16.02.2021, ⏰:11:00 часот
Заинтересираните учесници може да се пријават со пополнување
на следнава апликациска форма
📅#Рок за пријавување: 14.02.2021.
Фокус групата е дел од КА2 проект кој ЦМА Крик го спроведува во партнерство со младински организации од Полска, Унгарија и Естонија.
ℹ️Доколку имате потреба од дополнителни информации контактирајте не на: infokrikcenter@gmail.com

Следете ги новостите!

Претплати сѐ за да бидеш во тек со сите можности за млади.

Никогаш нема да ја дадаме, да тргуваме или да ја продадеме вашата е-маил адреса. Може да направите unsubcribe во секое време.

mk_MK