Erasmus+international voluntary activities in Zavod Manipura, Slovenia

Call for an EVS volunteer for a short term project for 2 months in Slovenia                   What: European Voluntary Service When: 01.05.2019-30.06.2019 Where: Slovenia Finances: Travel costs: up to 275 EUR Food money: 5 EUR/day Pocket money: 4 EUR/day Host organization: ZAVOD MANIPURA Zavod Manipura is a small… Read More Erasmus+international voluntary activities in Zavod Manipura, Slovenia

Call for participants for a Training course “From Inside Out”, Latvia

Training course “From Inside Out” | @SERDE | Aizpute | Latvia | JUN 1 – 11′ 2019 CYA Krik issues a call for Training course in Latvia.                   What: Training course “From Inside Out” When: JUN 1 – 11′ 2019 Where: Aizpute, Latvia Host Organization:  Room of Fulfilled Dreams… Read More Call for participants for a Training course “From Inside Out”, Latvia

Повик за учесници на младинска програма во специјалните училишта

Центар за младински активизам Цма Крик спроведува младинска програма за лица со попреченост и лица со типичен развој. Младинската програма е составена од 10 работилници кои се одвиваат еднаш неделно во период февруари-мај 2019 во училиштата ”Партенија Зографски”, ”Завод за рехабилитација на деца и младинци” во Топанско поле” и ”Св. Наум Охридски”. Една работилница трае 1… Read More Повик за учесници на младинска програма во специјалните училишта

Call for participants for a meeting “Generation Europe: young policy makers” in Rome, Italy

CYA Krik issues a call for 4 participants +1  decision maker/expert for meeting  in Rome, Italy What: meeting “Generation Europe: young policy makers” When: 11.3-14.3.2019, Where: Rome,Italy Host Organization:  CULTURA DEMOCRATICA Cultura Democratica is a social promotion association, composed exclusively by youth, operating in Italy since 2009. Our activities are focused on events, workshops, thematic seminars, studies and… Read More Call for participants for a meeting “Generation Europe: young policy makers” in Rome, Italy

Call for an EVS volunteer for a short term project for 2 months in Turkey

Call for an EVS volunteer for a short term project for 2 months in Turkey What: European Voluntary Service When: 01.03.2019-30.04.2019 Where: Erzurum, Turkey Host organization: SİTODED CIVIL SOCIETY SUPPORTER ASSOCIATION – SİTODED was founded in 2006. Many social activities are being implemented such as: youth, women, obstacles, sports, environment, culture – tourism. SITODED was… Read More Call for an EVS volunteer for a short term project for 2 months in Turkey

Call for participants for a Youth Exchange “Together with Feminism”, Malaga Spain

Call for participants for Youth Exchange in Málaga, Spain CYA Krik issues a call for 1 group leaders + 4 participants for youth exchange in Málaga, Spain   What: Youth exchange “Together with Feminism” When: 29 of April to 6 of May 2019, Where: Málaga, Spain Host Organization:  Almenaras Association About the project: OBJECTIVES: -To define and… Read More Call for participants for a Youth Exchange “Together with Feminism”, Malaga Spain

Call for participants for Youth Exchange “ONE LOOK, ONE CULTURE”, Perugia, Italy

CYA Krik issues a call for 2 group leaders + 6 participants (of which 3 should be visually impaired) for youth exchange, Perugia, Italy   What: Youth exchange “ONE LOOK, ONE CULTURE” When: 19 – 28 March 2019, Where: Perugia, Italy Host Organization:  Associazione Kora About the project: CONTEXT: “One look, one culture” Youth Exchange will offer participants the… Read More Call for participants for Youth Exchange “ONE LOOK, ONE CULTURE”, Perugia, Italy

Повик за волонтери за спроведување на младински програми

ЦМА Крик објавува повик за волонтери (специјални едукатори; студенти на факултетот за специјална едукација) за спроведување на младински програми во 3 специјални училишта. Во рамки на тековните активности на ЦМА Крик се спроведуваат младински програми во 3 специјални училишта: ДСУ за рехабилитација и образование „Св. Наум Охридски“ – Скопје Завод за рехабилитација на деца и… Read More Повик за волонтери за спроведување на младински програми

Повик за 2 младински работници за организирање на чајанки/забави

ЦМА Крик објавува повик за 2 младински работници за организирање на 5 чајанки/забави со едукативно-социјална содржина во локалните кафулиња во Скопје. Проектот „Средиште на младински банки за Западен Балкан и Турција“ трае четири години, тој е поддржан од Европската комисија, а ги вклучува организациите: Ана и Владе Дивац Фондација – Ana and Vlade Divac Foundation (Србија),… Read More Повик за 2 младински работници за организирање на чајанки/забави

Повик за членови на Управен одбор Генерално годишно собрание се одржува на 25.12.2018 вторник, младински центар Крикни

  Центар за младински активизам Цма Крик објавува повик за членови на Управен одбор . Годишното генерално собрание ќе се случи на 25.12.2018 со почеток од 17:00 часот.   Според член 26 од Стаутот на Цма Крик, член на Управниот одбор може да биде:   Член 26   Управувањето на организацијата во периодот меѓу две… Read More Повик за членови на Управен одбор Генерално годишно собрание се одржува на 25.12.2018 вторник, младински центар Крикни